De online exhibitie voor abstracte, geabstraheerde, moderne en hedendaagse schilderkunst
ABSTRACTSPECIALIST
Online exhibitie voor moderne schilderkunst
Over Abstract Specialist
Dit platform is alleen bedoeld voor de abstracte, geabstraheerde, moderne en hedendaagse schilderkunst. Al deze kunstenaars kunnen zich aanmelden, het werk te koop of te huur aanbieden en aanvullen met diverse gegevens om gevonden te worden via deze online exhibitie. GeÔnteresseerde bezoekers kunnen deze schilderijen bekijken of opzoeken via uitgebreide zoekopdrachten en doorklikken naar de website van de kunstenaar. Het kopen of verhuren van het schilderij gebeurd op de website van de kunstenaar of andere communicatie middelen. Bezoekers kunnen met een gratis consumentenprofiel de uitgebreide zoekopdrachten opslaan en de laatste abstracte schilderijen ontvangen via de mail. Bekijk de aanmeldpagina voor meer informatie.


Abstracte, geabstraheerde, moderne en hedendaagse schilderijen
De abstracte, geabstraheerde en hedendaagse schilderkunst is een onderdeel van de moderne kunst waarbij niet (volledig) wordt geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven en er geen zaken uit de reŽle wereld worden geschilderd. Onderwerpen worden overgebracht door middel van vormen, kleuren, ritmes en contrasten.


Sterren tellen
Bij de schilderijen en kunstenaars worden er ook sterren weergegeven. Dit sterren systeem is gebaseerd op het aantal keer dat het schilderij of kunstenaarsprofiel is bekeken in vergelijking met de andere schilderijen en kunstenaars.


Auteursrecht
Alle afbeeldingen van de schilderijen en bijbehorende informatie over de kunst op AbstractSpecialist.nl zijn beschermd door het auteursrecht en eigendom van de vermelde kunstenaar. De afbeeldingen en informatie mogen niet zonder toestemming overgenomen of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de kunstenaar. Alleen AbstractSpecialist.nl mag de afbeeldingen van de schilderijen elders op internet gebruiken ter promotie van de website.